CultinationaL organiseert..  
cultinational@gmail.com / +31646116885         

El Coro in Meterik, Noord Limburg , Salsa-Koor week met Leticia Bal

16-08 tot 22-08-2020 

basisprijs € 550 incl. ontbijt, lunch & diner

Hou je van zingen en van latin/salsamuziek en wil je graag een week intensief SALSA zingen in het landelijke Limburg? Geef je dan op voor deze compleet verzorgde workshop georganiseerd door CultinationaL i.s.m. Leticia Bal bij Zentire, centrum voor groei, in Meterik Noord Limburg.    

De Prijs is inclusief workshop en een dagelijks compleet verzorgd ontbijt, lunch & diner!  

 Leticia Bal is al meer dan 35 jaar actief op de podia in Nederland en ver daarbuiten. Na haar opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij Latin Percussie en Latin Piano studeerde, doceerde zij jarenlang aan de Muziekschool Amsterdam, waar haar 6 latin ensembles, waaronder EL CORO, regelmatig in de prijzen vielen bij muziek-concoursen. Daarnaast is Leticia sinds 1996 bandleider, percussionist, coro zangeres en arrangeur van haar eigen salsa orkest LETICIA Y SU RUMBADAMA. Daarnaast leidt zij sinds 2014, EL CORO een wekelijks terugkerend salsa feestje in Amsterdam.

Deze week zing je met zo'n 10 tot 12 mensen  de mooiste meerstemmige arrangementen uit het repertoire van o.a. Celia Cruz, Benny Moré, Oscar de Leon, El Gran Combo en andere salsa grootheden. Alles in het Spaans. Leticia beheerst de Spaanse taal, corrigeert uitspraak en vertaalt waar nodig. Ontvangst is zondag na 16.00 uur en na het eten beginnen we 's avonds ter kennismaking direct met zingen. De volgende 5 dagen storten we ons intensief op het salsa zingen en salsa swingen. Voor een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch en diner wordt intussen gezorgd. In de late namiddag, na de repetities, en 's avonds is er alle tijd voor gezelligheid of voor persoonlijke zanginstructie. Op vrijdagavond sluiten we af met een optreden in het plaatselijke café.

Verblijf is inclusief ontbijt, lunch & diner, op basis van kamperen met eigen tent op het beneden terrein.  De Prijs is excl. vervoer, maar bij voldoende interesse kan carpool worden geregeld.  Reserveren van een tweepersoonskamer of privékamer is mogelijk op basis van € 35,- pp per nacht
De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen tussen de bedrijven door. 
Doe je mee? Of wil je eerst meer info? 
Voor inhoudelijke info mail: info@rumbadama.nl, 

Graag met telefoonnummer en in het kort je muzikale - en eventuele zang-ervaring. Noten lezen is geen must maar wel handig. Affiniteit met latin muziek en een redelijke ritmiek is wel nodig. Na ontvangst van je email neemt Leticia contact met je op en in overleg kan er besloten worden tot een kleine auditie.

Voor organisatorische info mail: cultinational@gmail.com en locatie info: https://zentire.nl/ 

https://youtu.be/emWzfWo-B84?t=2 copy & paste deze url voor een indruk van de locatie