CultinationaL organiseert..  
 

- Rhythm & Blues à la française 

   Improvisatie met Iman Spaargaren
09-07 tot 15-07 2023 Harcigny Frankrijk
basisprijs € 595,- incl. ontbijt, lunch & diner

                    

Studio Harcigny organiseert i.s.m. CultinationaL dit keer een Rhythm & Blues a la française, een zinnenprikkelende workshop voor meer dan beginnende muzikanten die graag aan de slag gaan met het combineren van blues improvisaties, instant composing en allerlei prachtige Franse muziek, variërend van Franse chansons, variété klassiekers, Franse popmuziek en bluesstandards. 

Bekende en minder bekende Franse chansons staan deze zomer – encore – aan de basis van een week vol improvisatie en samenspel. Samen gaan we pareltjes uit de Franse bluesmuziekgeschiedenis verweven met lekkere swing en allerlei grooves. We onderzoeken wat en hoe als het gaat om improviseren: welke licks & tricks kunnen we gebruiken met het oog op het uiteindelijke grand concert

Rhythm & Blues à la française, is een muziekworkshop voor meer dan beginnende muzikanten die graag aan de slag gaan met het combineren van blues improvisaties en allerlei prachtige Franse muziek, variërend van Franse chansons, variété klassiekers, Franse popmuziek tot bluesstandards met een Frans tintje. 
We laten ons inspireren door de originele teksten en muziek om van daaruit te bouwen aan eigen versies met een sterke blues- of improvisatiekant.
De workshop is bedoeld voor de gevorderde instrumentalist en zanger (m/v). De ideale workshop-bezetting bestaat uit: drums / percussie / contrabas of elektrische bas / piano, toetsen / accordeon / gitaar / blazers / zanger(es).
Blazers dienen enkele jaren les gehad te hebben en noten te kunnen lezen. Men staat open voor improvisatie (te leren).
De workshop wordt afgesloten met een concert.

Iman Spaargaren is saxofoon- en klarinetdocent en workshopdocent bij SpaargarenMuziekFabriek in Amsterdam, Amstelveen en Utrecht. Ook geeft hij les bij de DJAM-opleiding in Amsterdam. Hij heeft in de afgelopen jaren diverse workshops gegeven (o.a. bij Buitenkunst en in Utrecht, Rotterdam en Frankrijk). Tevens is hij arrangeur bij StartAfresh! en Dr. Loevenhout & Consorten uit Utrecht.
Iman speelt naast zijn docentschap in diverse bands (Undercurrent Trio, StarkLinnemann Quartet & Voice of Monk), heeft verscheidene CD’s uitgebracht (High Tide Low Tide, Pictures at an Exhibition, In The Moment, Flow) en heeft in 2012 de prestigieuze Young VIP Tour gedaan. Hij toerde in de afgelopen jaren o.a. door de VS en Europa.

voor inschrijvingen en info klik hier

 

iman2-365
iman2-365
1. het entreepad
1. het entreepad
2. artisjok
2. artisjok
9. ontbijt
9. ontbijt
3. het veld
3. het veld
4. kampeerveld
4. kampeerveld
5. privétent te huur
5. privétent te huur
6. de speeltent
6. de speeltent
7. huiskamer
7. huiskamer
8. keuken
8. keuken
slaapzolder
slaapzolder