CultinationaL organiseert..  
 

- Super Yoga vakantieweek - met Yvette

16-07 tot 22-07 2023 te Zentire in Meterik, Noord Limburg

 basisprijs € 595,- incl ontbijt, lunch & diner

Deze super YOGA week, in het prachtige Noorden van Limburg, is voor iedereen die zijn/haar YOGA beoefening wil verdiepen, door twee lessen per dag te volgen. De week is ook geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben of iemand die nog nooit een YOGA les gevolgd heeft. Dus er is veel ruimte voor beginners én gevorderden. De sessies zijn namelijk zo opgebouwd dat deze workshop te volgen is door alle yoga niveaus.

Yvette staat bekend om haar flexibele manier van les geven en zij helpt iedereen om het beste uit zijn/haar yoga beoefening te halen.
Op het programa staan:
HATHA YOGA - YIN YOGA - PRANAYAMA -YOGA NIDRA en MEDITATIE 
Extra: Om jouw yoga beoefening te verdiepen kun je tijdens de yoga week een eigen zonnegroet creëren. Met zonnegroet wordt bedoeld een reeks opeenvolgende yoga houdingen die elkaar zo vloeiend mogelijk opvolgen. Dit mag zonder maar ook met muziek, naar geheel eigen keuze (van devine to disco, van mantras to musak of van reiki tot rock). Mocht je zo enthousiast worden en de choreografie willen presenteren dan kan dat aan het einde van de week!
Yvette kan je hier altijd mee helpen. 

Tussen de lessen is er plaats voor facial yoga en gezichtsmassages op basis van inschrijving. Tevens kun je je inschrijven voor een Emm_TECH training o.l.v. Brigitte de Langen, voor slechts € 155 extra. Zie elders op deze website. 

Yvette: Mijn naam is Yvette en ik ben gediplomeerd yogadocent & massagetherapeut. Mijn yoga leven is ongeveer 25 jaar geleden begonnen met een 'Jane Fonda' aerobic opleiding bij H88 in Amsterdam. Wat goed was aan deze opleiding, is dat ze veel aandacht besteedden aan het corrigeren van de statische houdingen zoals bv. de squats of buikspieroefeningen. Deze kennis kwam later goed van pas.
In de jaren 90 was ik werkzaam als aerobic instructrice toen ik besloot daarnaast een toneelopleiding te volgen. Daar kregen we 2 keer per week YOGA les om je bewust te worden van je lichaam. Het was een openbaring dat je, door het bewust zijn van je ademhaling, met minder inspanning veel meer uit een oefening krijgt. Na de toneelopleiding kwam ik erachter dat ik liever achter dan voor de schermen stond.
Yoga had mijn nieuwsgierigheid zodanig opgewekt dat ik besloot te gaan ontdekken wat het nog meer voor mij in petto had. Mijn pad leidde naar Spanje waar ik in 2010 les nam bij het 'Centro de Yoga Portugues' en uiteindelijk besloot ik daar de opleiding tot yogadocent te volgen. Ik was zo enthousiast dat ik al tijdens de opleiding les ben gaan geven waar het maar kon: op stranden, in parken of ik huurde een ruimte. Zo kwam het dat ik gevraagd werd om les te geven bij retraites op Ibiza, in Frankrijk, Amsterdam en Valencia. In 2015 kreeg ik de inspiratie om naar India te reizen. In Rishikesh, in Noord India, heb ik in de Mahatma Ashram yoga en meditatie lessen gevolgd. Sinds 2020 ben ik weer helemaal terug in Amsterdam waar ik yogales, face yoga, en gezichtsmassages geef.
Ik hoop je deze zomer te mogen verwelkomen bij Zentire in Noord Limburg,
Namasté en veel liefs,
Yvette Pietersma

Verblijf is inclusief ontbijt, lunch & diner. De Prijs is excl. vervoer, maar bij voldoende interesse kan carpool worden geregeld.  Reserveren van een tweepersoonskamer of privékamer is mogelijk op basis van € 35,- pp per nacht. Een lakenpakket is beschikbaar voor € 10. Kamperen kan voor € 10,- per nacht.

Mocht je geïnteresseerd zijn en meer willen weten over de inhoud www.ypsalon.org of 06 308 46 508 of  ypsalon@outlook.com                  

Voor alle andere informatie: 06 46 116 885 of cultinational@gmail.com

inschrijven kan ook HIER


Yvette_
Yvette_
navasana
navasana
natarajasana
natarajasana
paribritta janushirshasana
paribritta janushirshasana
Vroeger in Valencia
Vroeger in Valencia
yoga
yoga
Valencia 2017
Valencia 2017
Valencia 2016
Valencia 2016
zentire
zentire
zentire
zentire
buitenveld kamperen
buitenveld kamperen
buiten
buiten
zijkant
zijkant
buiten
buiten
zitje
zitje