CultinationaL organiseert..  
cultinational@gmail.com / +31646116885

- Ukelele vakantieweek- met Harald Boxtart

11-08 tot 17-08 2024 bij Zentire in Meterik Noord Limburg

basisprijs € 615,- incl. ontbijt, lunch & diner


Het enthousiasme voor ukelele groeit en daarom organiseren wij opnieuw een vakantieweek Ukelele!! Een hele week ukelele spelen, wie wil dat niet! Harald Boxtart geeft deze zomercursus voor de derde keer alweer bij Zentire in Meterik Noord Limburg.

De cursus is voor iedereen die een ukulele heeft, tabs kan lezen, de basisakkoorden kent en het leuk vindt om een week samen te spelen. Er zal zowel aandacht worden besteed aan strum technieken en tokkeltjes voor liedbegeleiding, als aan ensemblespel. Tijdens de cursus kunnen er meerdere kleine ensembles gevormd worden maar zal er ook tijd zijn voor individuele lessen voor b.v. campanella spel of de clawhammer techniek. Na het ontbijt en na de lunch zijn er lesblokken van 2,5 uur. Na het diner is er tijd voor ontspanning of zelfstudie. Er kunnen ook extra repetities worden gepland als daar behoefte aan is. 
Ensemblemuziek zal voor aanvang van de cursus worden toegestuurd (tabs, geen noten) zodat je daar thuis al op kunt oefenen. Het is handig als je zelf een muziekstandaard meeneemt en heb je zelf leuke liedjes, neem die ook mee!
Op vrijdagavond sluiten we de cursus af met een concertje in het plaatselijk café!

Verblijf is inclusief ontbijt, lunch & diner. De Prijs is excl. vervoer, maar bij voldoende interesse kan carpool worden geregeld. Reserveren van een tweepersoonskamer of privékamer is mogelijk op basis van € 35,- pp per nacht. Een lakenpakket is beschikbaar voor € 10. Kamperen kan voor € 10 per nacht.

De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen tussen de bedrijven door. voor meer info locatie zentire.nl/

Doe je mee? Of wil je eerst meer info? mail naar haraldboxtart@gmail.com voor alle muzikale info. Voor andere vragen mail cultinational@gmail.com        www.ukelelegitaargouda.nl

 inschrijven kan ook HIER

 

1. Harald Boxtart
1. Harald Boxtart
impro
impro
samenspel
samenspel
duo
duo
oefenen
oefenen
6 zentire gebouw
6 zentire gebouw
binnenverblijf 2
binnenverblijf 2
8 zentire gebouw
8 zentire gebouw
9 buiten
9 buiten
7 zitje
7 zitje
sanitair
sanitair
pipowagen
pipowagen
zentire6
zentire6
oven
oven
appartement 1
appartement 1