CultinationaL organiseert..  
cultinational@gmail.com / +31646116885

EL CORO con COMBO week met Leticia Bal 

25-08 tot 31-08 2024 te Zentire in Meterik Limburg

basisprijs € 675,- incl. ontbijt, lunch & diner


Doorgewinterde latin-bandleider Leticia Bal gaat weer naar Limburg komende zomer. Na 8 jaar een zomer-salsa-koor-week te hebben gedaan en na 28 jaar bandleiderschap, zowel voor amateurs (o.a. op de Muziekschool Amsterdam) als in het professionele circuit (o.a. haar eigen salsaband Leticia Y Su Rumbadama) kiest Leticia in samenwerking met CultinationaL nogmaals voor EL CORO con COMBO.

Geen salsa? Zeker wel salsa! Geen koor meer? Wel degelijk salsakoor! Maar ook dit keer zal het koor in een heuse salsaband ‘ingebed worden’. Je zingt en speelt dus met begeleiding van piano, bas, percussie, en eventueel strijkers, blazers…...
Ben jij zelf instrumentalist en wil je alleen spelen en niet zingen, dan ben je wellicht een goeie voor het combo. Voor de instrumentalisten is noten lezen en enige ervaring in het genre (salsa) een voorwaarde, voor de koorleden niet persé, maar lezen is wel een pré.


Leticia Bal is al meer dan 35 jaar actief op de podia in Nederland en ver daarbuiten. Na haar opleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij Latin Percussie en Latin Piano studeerde, doceerde zij jarenlang aan de Muziekschool Amsterdam, waar haar 6 latin ensembles, waaronder EL CORO, regelmatig in de prijzen vielen bij muziek-concoursen. Daarnaast is Leticia sinds 1996 bandleider, percussionist, coro zangeres en arrangeur van haar eigen salsa orkest LETICIA Y SU RUMBADAMA. Zij leidt sinds 2014, EL CORO een wekelijks terugkerend salsa feestje in Amsterdam.

De Prijs is incl. ontbijt, lunch, diner, workshops, repetities en eindoptreden. Prijs is excl. vervoer, maar bij voldoende interesse kan carpool worden geregeld. Reserveren van een tweepersoonskamer of privékamer is mogelijk op basis van € 35,- pp per nacht. Lakenpakket is beschikbaar voor € 10. Kamperen kan voor € 10,- per nacht
De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen tussen de bedrijven door. 
Doe je mee? Of wil je eerst meer info? 
Voor inhoudelijke info mail: info@rumbadama.nl, 

Graag met telefoonnummer en in het kort je muzikale - en eventuele zang-ervaring. Noten lezen is geen must maar wel handig. Affiniteit met latin muziek en een redelijke ritmiek is wel nodig. Na ontvangst van je email neemt Leticia contact met je op en in overleg kan er besloten worden tot een kleine auditie.

Voor organisatorische info mail: cultinational@gmail.com 

 inschrijven kan ook HIER

Leticia Bal
Leticia Bal
Combo
Combo
Leticia als diva ;-)
Leticia als diva ;-)
Salsa koor 2021
Salsa koor 2021
salsakoor 2021
salsakoor 2021
voorprogramma Leticia
voorprogramma Leticia
6 zentire gebouw
6 zentire gebouw
8 zentire gebouw
8 zentire gebouw
zentire
zentire
zijkant
zijkant
zijkant 2
zijkant 2
7 zitje
7 zitje
zentire6
zentire6
Keuken
Keuken
pauzeplek 1
pauzeplek 1